20 év szakmai tapasztalattal abban segítem a vállalkozókat és cégeket, hogy sikeres márkát építsenek fel, aminek köszönhetően több bevételt tudnak szerezni és nyereségesebben tudnak működni, mint korábban.

Pályakezdőként a legnagyobb hazai és nemzetközi márkák kiváló szakembereitől tanultam, míg végül én magam is marketing vezető lettem több vállalatnál.

Ma már a sikeres márkaépítés fortélyait tanítom az ügyfeleimnek úgy, hogy az a teljesen kezdők számára is könnyen érthető és azonnal a gyakorlatban is alkalmazható legyen.

A vállalkozásomban 3 alappillérre építem a tevékenységeimet.

  1. Inspirállak

Nagyon sok emberben ott él a vágy arra, hogy a saját vállalkozásában dolgozzon, a saját márkáját építse, hogy hosszútávon meg tudja valósítani azt az szakmai kiteljesedést és anyagi függetlenséget, amivel meg tudja teremteni álmai életszínvonalát. Arra törekszem, hogy minél több embert bátorítsak arra, hogy elinduljon megvalósítani az álmait.

2. Tanítalak

A márkaépítést meg lehet tanulni. Nekem az a célom, hogy minden induló, vagy már vállalkozónak megtanítsan azokat a márkaépítési alapokat, amelyekkel bármikor, bármilyen területen fel tudja építeni a saját márkáját.

3. Motivállak

A márkaépítést meg lehet tanulni. A tudás azonban nem elegendő – kitartan, elszántan és következetesen csinálni is kell. A tanítványaim és mentoráltjaim a tanulási szakasz után is számíthatnak rám. Szükség szerint akár szakmailag, akár ‘lelkileg’ is támogatom őket abban, hogy legyen kellő kitartásuk végigmenni a márkaépítés útján. A márkaépítés nem sprint, hanem maraton. Azonban nagyon megéri kitartani és végigcsinálni!