Valóban kaptunk egyedi térképet az életünkhöz?

Igen, kaptunk! Számomra ez az asztrológiában és a horoszkópunkban rejlik.

Mindannyian egyediek vagyunk és mindig is egyediek leszünk. Sosem lesz két egyforma ember vagy sors a Földön. Bárki élete lehet hasonló a másik emberéhez, mégis mindenkié más. Ettől egyedi és különleges, ettől olyan misztikus és rejtélyes.

Mindenkinek önmagának kell a saját életét leélnie, önmagát felfedeznie és megtanulnia, önmagát fejlesztenie és végsősoron önmagával együttélnie.

Jogosan merül fel Benned is időnként, hogy milyen jó lenne egy kis Égi iránymutatás az életedhez. Bár teljeskörű segítséget ilyen módon talán nem kaphatsz soha, iránymutatásképpen az asztrológiai képletedet a megszületésedkor neked is odacsomagolták, mint egyfajta ’használati útmutatót önmagadhoz’.

Szerintem ez egy fantasztikus lehetőség! Természetesen le tudod élni az életedet nagyon sikeresen akkor is, ha soha nem lapozol bele ebbe az információs dossziédba, de ha már kaptad és a Tied, akkor miért is ne néznéd meg alaposan?

A saját életemen és a konzultációim során is látom, mennyi ’aha-élményt’ és megerősítést tud az horoszkópunkban rejlő információ adni. Sok embernél tapasztaltam, hogy valahogy összeáll jobban a teljes kép vagy kikristályosodik a következő lépés.

Olyan esettel még nem találkoztam, hogy valakinek olyan információt mondtam volna, ami számára teljesen új vagy idegen volt, hiszen ez nem lenne reális. Mindenki együttél magával már jó pár éve, persze, hogy ismeri magát – valamennyire. Persze, hogy mindannyian ráismerünk a belső hangunkra, késztetéseinkre, ismétlődő élethelyzeteinkre, amikor azt az asztrológiai elemzésünk alkalmával visszahalljuk.

A horoszkópod igazi hozzáadott értéke szerintem nem abban vagy, hogy megmutassa, milyen vagy és milyen az életed, mert tudod te azt pontosan! Hanem abban, hogy segít látnod a nagyobb képet, a nagyobb összefüggéseket és ezáltal jobb döntéseket tudsz meghozni.

Fontos tudnod, hogy a horoszkópod nem determinálja a sorsodat vagy az életedet semmire. Nincs szerencsés vagy szerencsétlen képlet. Mert nem elég a képleted, kellesz hozzá Te is! A Te tudatosságod és jelenléted az életedben.

Az asztrológiai képleted azt mutatja meg, hogy melyek azok a személyiségvonások, amik erősen jellemzőek lehetnek Rád és ezáltal milyen típusú helyzetekben találhatod magad. Abban is segít, hogy az életedben merrefelé haladva tudsz könnyebben sikeres lenni és merrefelé várhatóak az erősebb kihívások. De ettől még mindenki számára minden lehetséges!

Az a nem mindegy, hogy a kellemes sétaösvényen mész, vagy sziklákat mászol meg, mire célba érsz. Ez utóbbi esetben viszont előfordulhat, hogy a sok megpróbáltatás miatt lemondasz a céljaidról, mert azt hiszed, rossz cél felé mész, holott csupán az általad választott útvonal nehezebb, pedig van könnyebb út is.

Te miért bóklásznál az életedben, amikor célirányosan is haladhatsz? Ha szeretnéd, megtudni, milyen segítséget ad a Te horoszkópod az életedhez, keress meg és beszélgessünk róla!