fbpx

Személyes fejlődés

Mindannyian érezzük legbelül, hogy sokkal többre vagyunk képesek és hivatottak annál, mint amit jelenleg kihozunk magunkból. És ez így is van. Mindannyiunkban ott van a természetes hajtóerő és lehetőség arra, hogy folyamatosan változzunk, fejlődjünk és növekedjünk.

Mitől egyedi és hatékony a módszertan, amivel dolgozom?

Attól, hogy az elmúlt 20 évben az üzleti tapasztaim mellett folyamatosan tanulmányoztam az emberi lélek, tudat, viselkedési minták és szokások rendszerét és működését. Emellett asztrológusként folyamatosan mélyítem a tudásomat, mert felismertem, hogy az asztrológiai személyiség-elemzés betekintést ad a személyiség és motivációk rejtett, mélyebben fekvő részeire is. Ezért nagyon sokat tud segítni abban, hogy hatékonyan és célirányosan dolgozzunk együtt az ügyfeleimmel.

A konzultációk eredményeként az életed minden területén fejlődést tudsz elérni

Tisztánlátás, célkitűzések

Jobban és tisztábban fogod látni a céljaidat az életedben, sőt, képessé válsz a céljaidhoz vezető útvonal kidolgozására és arra, hogy végigmenj rajta, egészen a céljaidig.

Követendő példa

Olyan személyiséggé válsz, aki másokat inspirál. Akár kinevezett vezetőként, akár kimondatlanul, de a saját életeddel és sikereiddel fogsz másokra olyan pozitív benyomást tenni, aminek köszönhetően követendő példává válsz a szemükben.

Kreativitás, alkotás

Felszabadulnak azok a kreatív erőforrásaid, amivel újra tudod tervezni és alkotni az életed azon területeit, amelyeken változásokat szeretnél és megtalálod azokat az erőforrásaidat, amelyekkel a változásokat meg is tudod valósítani.

Frissesség, energia, lendület

Nem csak mentálisan fogod magadat frissebbnek és lendületesebbnek érezni, hanem fizikailag is! Megvalósíthatod az fittségeddel és külsőddel kapcsolatos céljaidat! Visszanyerheted az energiádat, a lelkesedésedet. Új módon nézel a testedre, új módon gondoskodsz róla.

Javuló kapcsolatok

Ha könnyebben és bátrabban kapcsolódsz önmagadhoz és az érzéseidhez, elkezdesz változni, amelynek hatására a kapcsolataid is folyamatosan javulnak és képes leszel egyre mélyebb kapcsolódásokat kialakítani és megélni.

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy az életed valamelyik vagy akár több területén is változtass, kérj konzultációs időpontot!

error: