Bár a párkapcsolatis része a személyes fejlődési területeknek, mégis külön, kiemelten kezelem. Egyszerűen azért, mert azt tapasztalom, hogy a párkapcsolat egy kiemelkedően fontos területe ez életünknek. Rengeteget foglalkozunk vele, ha van, akkor azért, ha épp nincs, akkor pedig azért.

Sok ember számára egyszerűen nem teljes az élet a megfelelő minőségű párkapcsolat nélkül, ami teljesen érthető, hiszen társas lények vagyunk és mindannyiunkban ott él a valahová és valakihez tartozás igénye.

Mire számíthatsz a párkapcsolati konzultációk során?

A párkapcsolati konzultációkon számos izgalmas gyakorlatot végzünk, melyek mind azt szolgálják, hogy sikerüljön kapcsolódnod önmagadhoz és a saját érzelmeidhez. Ez a kapcsolatok és a kapcsolódások első és legfontosabb alapköve.

Emellett kérdésekkel és esettanulmányokkal segítelek téged abban, hogy megtaláld a saját válaszaidat és megoldásaidat egy-egy helyzetre. Én sohasem mondom meg, hogy mit tegyél, mert a konzultációk alapján Te magad fogod tudni, mi a legmegfelelőbb következő lépés önmagad számára.

A párkapcsolati konzultációk eredményeként:

Megtanulod, hogyan ébreszdfel az önbizalmadat és a magadba vetett hitedet. Hogyan válj azzá az emberré, akivel te is nagyon szívesen lennél együtt.

Megtanulod meghúzni a határaidat egy kapcsolaton belül és azt is felismered, hogy mikor vagy egy esetlegesen számodra mérgező párkapcsolatban.

Beazonosítod az ismétlődő párkapcsolati viselkedési mintáidat és segítek, hogy ezeket meg tudd törni.

Milyen többlet segítséget nyújt a párkapcsolati asztrológiai elemzés?

Mivel általában minden ügyfelem gyors és hatékony eredményeket szeretne, lehetőség van arra, hogy párkapcsolati működésedhez megnézzük az asztrológiai képletedet is. Ebből sok olyan mozgatórugódra rá tudunk látni, melyek esetleg rejtettek még előtted is.

Többek között ezekre az információkra látunk rá asztrológiai nézőpontból:

  • hogyan működsz Te a párkapcsolataidban és mire érdemes odafigyelned
  • az elkövetkező 1 éven belül melyek azok a lehetséges időszakok, amikor a párkapcsolatok tekintetében érdemes éberebbnek lenned
  • ha van partnered,
    • hogyan működik a másik fél a párkapcsolataiban
    • milyen kihívásokat, feladatokat hordoztok egymás számára
    • mi lehet a megoldás, ha nehezen birkóztok meg a helyzetekkel