Összezavarodott a párod és nem tudja, mit akar?

A párkapcsolati konzultációm legnagyobb részében ezzel a problémával keresnek meg a klienseim. Ilyenkor szinte mindig bejön az első megérzésem, hogy hol lehet a kutya elásva az asztrológia nézőpontjából. És jelen esetben bizony nem a Kutya a felelős érte, hanem a Ló. A kínai asztrológia is, – hasonlóan a nyugati asztrológiához – az egyes energia minőségekhez állatokat társított, csak másik szimbólumrendszer szerint.

Mi okozza a zavart?

Az idei év a Patkány éve, ami energetikalig 2020. február elején indult el. Amikor pedig valakinek a születési horoszkópjában megtalálható a Ló, akkor jó eséllyel ez az év hoz némi átrendeződést az életében. A Ló és a Patkány energiák két egymással élesen szembenálló, tűz és víz minőséget képviselnek. Ezen energiák találkozásának hatására jelentős változásokat, átrendeződéseket tapasztalhat az ember, főleg az érintett életterületeken.

Ezzel az energiaállással az egyén érezheti azt, hogy összezavarodnak a gondolatai és érzelmei; egyik pillanatban örömében a felhőkben jár, a következőben majdhogynem depressziós. Ennek az energiahatásnak az a trükkös része, hogy ezek a gondolati és érzelmi viharok általában minden külső ok nélkül zajlanak le az illető fejében.

Tehát nem a külvilág az oka, hanem az egyén saját belső világa.

Egyfajta bizonytalanság, elégedetlenség, nyugtalanság vagy békétlenség lesz rajta úrrá. Fenyegetettséget élhet meg és felerősödnek mindezekkel együtt a félelmei és sok esetben felmerülhet az, hogy nem tudja, mit akar. Mindez természetesen kihat a cselekedeteire is

Erős érzelmi kilengések jellemzőek ilyenkor, amelyek, bár nem tartósak, ahhoz elegendőek, hogy változásokat indítsanak. A legkisebb történéseket is felerősítve, felnagyítva érzékeli, és szinte bármi történik, az úgy nem jó. Tipikusan, ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az. Olyan, mintha érzelmi hullámvasúton ülne ilyenkor az ember, egyik pillanatban nagyon akar valamit, a következőben meg már nem annyira.

Mi a megoldás?

Ez az állapot bár kétségkívül kellemetlen akár annak, aki megéli, akár a környezetének, mégis hatalmas fejlődési ajándékokat hoz magával annak, aki készen áll arra, hogy önvizsgálatot tartson és tudatosan irányítása alá vonja a gondolatait, ezáltal a cselekedeteit és az életét.

Akinek a képletében Ló szerepel és kész arra, hogy felismerje azt, hogy ez a gondolati és érzelmi zűrzavar azért keletkezett, mert volt minek összezavarodnia, és felismeri a tanulságokat, felszabadulást és továbblépést élhet meg egy korábbi, számára valójában már meghaladott élethelyzetből. Akár teljes életmód változtatást és kedvező, szerencsés fordulatokat is megtapasztalhat az életében.

Júniusban pedig mindezek a hatások extrán felerősödnek és több helyen borulhat az a bizonyos bili, főként azon az életterületen, amelyik érintett a Ló által. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a párkapcsolatok vagy az érintett életterületek törvényszerűen tönkremennek, sokkal inkább azt, hogy azok a dolgok változnak meg, amelyek már megértek rá.

Az ilyen érzelmi hullámzások csillapítására javasolt a sport, illetve a meditáció, vagy bármilyen olyan tevékenység, amely enyhíti az elme gondolati csapongásait. Az is nagyon hasznos, ha az érinett személy bátran szembenéz a félelmeivel és mindazokkal a felerősödött gondolatokkal, amelyek felzaklatják. Ehhez akár nyugodtan kérhet segítséget is, mert sokkal hatékonyabb az önvizsgálati folyamat, ha van mellette valaki, aki kíséri.

Ha szeretnél egyéni konzultációt kérni, vedd fel velem bátran a kapcsolatot! Akár asztrológiai elemzésről van szó, akár pedig az életed bármely területén lévő elakadásról.