Az ügyfeleimmel való közös munka során különböző fókuszokkal és súlypontokkal dolgozunk együtt, attól függően, hogy milyen területről van szó.

Fontos tudni, hogy az ügyfeleimmel folytatott közös munka semmiféle pszichológiai, terápiás vagy gyógyító típusú tevékenységet nem foglal magában.

A személyes fejlődés és növekedés, illetve párkapcsolat fókuszú konzultációkon mindig azokra az erőforrásokra és tudásra támaszkodunk, amit az ügyfelem magával hoz a korábbi tapasztalatai és célkitűzései alapján. Én azzal segítem őt, hogy különböző kreatív kérdésekkel és gyakorlatokkal támogatom, hogy új nézőpontokat ismerhessen fel, újrarendszerezze a rendelkezésére álló információkat és új utakat, megoldásokat találjon a céljai számára. Segítek a lehetőségeket feltárni és felismerni, de nem mondom meg, hogy mit tegyen az ügyfelem.

Az üzleti növekedés témájaban tartott konzultációk esetében az ügyfél által hozott üzleti és szakmai tapasztalatokat kiegészítem a saját üzleti és szakmai tapasztalataimmal, a vállalati környezetben bevált gyakorlatokkal. Így extra és kiegészítő üzleti tudással és gyakorlati eszközökkel látom el az ügyfeleimet, hogy még hatékonyabban és sikeresebben boldoguljanak az üzleti életükben.

Az asztrológiai konzultációk esetében a születési képletből általam kiolvasott és kielemzett információkat osztom meg a vendégeimmel, illetve a képlet alapján válaszolok a felmerülő kérdéseikre.

Azon esetekben, ahol ötvözzük az asztrológiát és egyéb konzultációs eszközöket, ott az asztrológiából nyert információkat tudja az ügyfelem beépíteni a már meglévő információi közé, ezáltal jobban átlátva, megismerve önmagát és a lehetőségeit.