fbpx

Egy rendkívül hatékony megoldókulcsot kínálok az életedhez.

Gyors, mert nagyon sok időt takarítasz meg azzal, hogy az asztrológiai elemzés által megismered a karaktered és személyiséged legfontosabb mozgatórugóit. Engem a közel 10 évig tartó önismereti munkám nem vitt annyira közel magamhoz, és nem hozott annyi megértést önmagammal kapcsolatosan, mint az asztrológia és azok a kiegészítő módszerek, melyeket a munkám során is használok.

A legteljesebb mértékben Rád szabott, hiszen az asztrológiának köszönhetően a karaktered és a személyiséged teljes térképe a rendelkezésünkre áll. Ha ezeket az információkat tudatosítod magadban és ezek birtokában éled tovább az életedet, garantáltan másabb módon fogsz élni. Ha pedig úgy döntesz, hogy szeretnél mégjobban elmélyülni önmagadban, akkor melletted leszek és segítelek.

Célirányos, hisz azáltal, hogy megismered, megérted és megtanulod önmagadat, sokkal jobb döntéseket fogsz hozni az életedben, reális és valóban előremutató célokat fogsz kitűzni és pontosan tudni fogod, hogy azokat hogyan valósítsd meg.

Magyarázatot ad azokra a dolgokra, amiket eddig nem értettél az életeddel kapcsolatosan.

Akkor tudsz sikeres és kiteljesedett életet élni, ha kellőképpen ismered és megértetted Önmagadat. Én ehhez kínálok Neked segítséget.

A vendégeim mondták:

Anita nagyon profin, erős empátiával és magas szakmai tudással segített végig a megértési folyamaton. Az ő értő irányítása mellett értettem meg bizonyos okokat az életemben jelenlévő helyzetek mögött. Ezáltal nagy segítséget kaptam ahhoz, hogy letisztítsam az életemben még jelen lévő sallangokat, és teljes valómmal beleálljak a küldetésembe.

Szilvi Coach 2020.03.15.

Kedves Anita! Köszönöm, hogy az asztrológia segítségével bemutattad, hogy mennyire meg van írva a sorsunk, ami elől ha nem megfelelően cselekszünk – pl.: nem állunk ki magunkért – akkor nem tudunk elmenekülni. Ha fáj, ha nem fáj. Nekem személy szerint konkrétan az elemzésed nagyon sokat segített a szerelmi bánatom feldolgozásában, a volt párkapcsolatomban lévő hibák felismerésében, illetve a saját magam önismeretében is. Mégegyszer csak is köszönni tudom Neked az elemzést!

Laci Ügyintéző 2020.03.03.

Mindig is érdekelt az asztrológia, de sosem találtam hiteles forrást. Az interneten található írások inkább légből kapottak voltak számomra, mintsem irányt mutatnának. Anita olyan komplex képet és pontos leírást tudott adni, amire csak az lett volna képes, akivel együtt nőttem fel. Nem tudtam mire számítsak az első találkozás alkalmával, de ahelyett, hogy az unalmas dolgokkal untatott volna, érdekesen és érthetően adta át azt a komplex tudást amivel láthatóan rendelkezik. Köszönöm.

Bálint Menedzser 2020.02.28.

Köszönöm szépen az elemzést, nagyon sokat fog nekem segíteni, úgy érzem! 🙂

Attila Szoftverfejlesztő 2020.02.17.

error: