fbpx

Az asztrológiai képleted a Te térképed a saját Életedhez.

Álmodoztál már arról, milyen jó lenne, ha valaki az kezedbe helyezné azt az egy könyvet, amit olyan sokszor kerestél már az Életed során? Ez pedig nem más, mint a Használati útmutató Önmagadhoz.

Nos, az a nagyszerű hírem van, hogy a születési horoszkópod alapján készített asztrológiai elemzésed pontosan ezt kínálja a számodra.

A horoszkópod rengeteg információt tartalmaz Rólad. Megmutatja az alapkarakteredet, a személyiséged tendenciáit, a hajlamaidat, az adottságaidat, képességeidet, valamint a várható élet kihívásaidat. Megmutatja mindazokat a díszleteket, melyeket között állandóan vagy időszakosan az életedet éled.

Ha a horoszkópod elemzése után tőlem kapott információkat tudatosan beépíted az életedbe, sokkal harmonikusabb, sikerebb és kiteljesedettebb lesz az Életed.

Ha pedig jönnél tovább és szeretnél önmagadban mégjobban elmélyülni, kialakítottam olyan több alkalmas konzultációs lehetőségeket, melyek között biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

Ha megismered, megérted és megtanulod Önmagadat, jobb döntéseket fogsz meghozni, és kiteljesedettebb, sikeresebb lesz az életed.

A vendégeim mondták:

Anita nagyon profin, erős empátiával és magas szakmai tudással segített végig a megértési folyamaton. Az ő értő irányítása mellett értettem meg bizonyos okokat az életemben jelenlévő helyzetek mögött. Ezáltal nagy segítséget kaptam ahhoz, hogy letisztítsam az életemben még jelen lévő sallangokat, és teljes valómmal beleálljak a küldetésembe.

Szilvi Coach 2020.03.15.

Kedves Anita! Köszönöm, hogy az asztrológia segítségével bemutattad, hogy mennyire meg van írva a sorsunk, ami elől ha nem megfelelően cselekszünk – pl.: nem állunk ki magunkért – akkor nem tudunk elmenekülni. Ha fáj, ha nem fáj. Nekem személy szerint konkrétan az elemzésed nagyon sokat segített a szerelmi bánatom feldolgozásában, a volt párkapcsolatomban lévő hibák felismerésében, illetve a saját magam önismeretében is. Mégegyszer csak is köszönni tudom Neked az elemzést!

Laci Ügyintéző 2020.03.03.

Mindig is érdekelt az asztrológia, de sosem találtam hiteles forrást. Az interneten található írások inkább légből kapottak voltak számomra, mintsem irányt mutatnának. Anita olyan komplex képet és pontos leírást tudott adni, amire csak az lett volna képes, akivel együtt nőttem fel. Nem tudtam mire számítsak az első találkozás alkalmával, de ahelyett, hogy az unalmas dolgokkal untatott volna, érdekesen és érthetően adta át azt a komplex tudást amivel láthatóan rendelkezik. Köszönöm.

Bálint Menedzser 2020.02.28.

Köszönöm szépen az elemzést, nagyon sokat fog nekem segíteni, úgy érzem! 🙂

Attila Szoftverfejlesztő 2020.02.17.

error: