Legyél egyedi, legyél látható, szerezz ügyfeleket és bevételeket!

Szeretnél egy olyan személyesmárkát, amire igazán büszke lehetsz? Teljesen megértelek! Egy jól felépített személyes márka szó szerint vonzza az ügyfeleket és a megrendelőket 🙂

Ha megérett benned az elhatározás, hogy fel akarod építeni a személyes márkádat, akkor a legjobb helyen vagy!

Nem baj, ha nem tudod, hogyan csináld. Ahhoz itt vagyok én és ez a közel 40 oldalas ‘Személyes márkaépítés lépésről lépésre’ című e-könyv, amit most ingyen le is tudsz tölteni.

Nem kell, hogy rendelkezz marketing tudással, mert 20 év marketing szakmai tapasztalattal a hátam mögött szakértőként és a személyes mentorodként minden szükséges alapot elmagyarázok és megtanítok neked – ha szeretnéd! 

Sokan azt gondolják, hogy a márkaépítés nehéz, bonyolult és költséges dolog, pedig egyáltalán nem kell, hogy az legyen!

Ezt csak azok gondolják vagy mondják, akik Veled ellentétben nem is veszik a fáradtságot arra, hogy megértsék, megtanulják hogyan építsék fel a személyes márkájukat.

Ezért is írtam meg ezt a közel 40 oldalas e-könyvet, amiből most Te is megértheted és elsajátíthatod a márkaépítés alapjait és a legfontosabb lépéseit.

Ráadásul most teljesen ingyen letöltheted!

Lépésről lépésre vezetlek végig azon az úton, amit be kell járnod ahhoz, hogy Te sikeresen felépítsd a személyes márkádat.

Mivel őszintén az a célom, hogy segítsek neked, az e-könyv mellé 2 extra támogatást is biztosítok neked, teljesen ingyenesen!

☝A ‘Személyes márkaépítés lépésről lépére’ című e-könyvből megérted az alapokat. Ahhoz pedig, hogy még profibban és hatékonyabban tudod építeni a márkádat, hetente kapsz tőlem márkaépítési PRO tippeket és tanácsokat e-mailben.

☝Ezek mellett be tudsz csatlakozni a Brandfulness – Tudatos márkaépítés nevű zárt csoporthoz a Facebook-on, ahol elsők között értesülhetsz az új tippekről és tanácsokról, valamint kérdezni is tudsz tőlem, ha bárhol elakadsz vagy nem értesz valamit. A csoportba azután tudsz beléni, miután letöltötted ezt az e-könyvet.

Ebből az e-könyvből megérted a legfontosabb lépéseket, amelyek elengedhetetlenek a sikerhez és iránymutatást is kapsz ahhoz, hogy el tudd ezeket végezni:
 • kiket válassz ki a célcsoportodnak, azaz kik azok az emberek, akiket Te a Te legideálisabb ügyfeleidnek gondolsz?
 • mit kínálj, hogyan alakítsd ki úgy a személyes márkádat, hogy azzal vonzó legyél a számukra és veled akarjanak együttműködni?
 • hogyan valósíts meg egy olyan teljeskörű márka élményt a célcsoportod számára, amivel hosszútávon is veled maradnak?

Érdekel? Remélem, hogy IGEN! 🙂 Akkor nincs más dolgod, mint hogy töltsd le az e-könyvet!

  Adatkezelési hozzájárulás (Adatkezelési tájékoztató).
  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

  Márkaépítés PRO tippek és tanácsok

  Kérlek, hogy az e-könyv letöltéséhez a 'Márkaépítés PRO tippek és tanácsok' e-mailekre iratkozz fel! Később bármikor le tudsz iratkozni, ha nem szeretnéd kapni ezeket a leveleket.