Így hagyhatod abba az életed aktuális gumicsontján való rágódást!

Nemrég az egyik Vendégemmel beszélgettünk és elmondta, hogy az aktuális problémája, amivel engem asztrológusként felkeresett, már kb. másfél éve fennáll az életében és szinte minden nap emészti magát rajta. Ez a dolog pedig annyira leköti a figyelmét, hogy az élete többi területével gyakorlatilag nem is foglalkozik. Erről rögtön eszembe jutott, hogy fiatalabb koromban én is voltam ilyen helyzetben. Teljesen értettem, hogy miről beszél és felidéztem magamban az emlékét annak, hogy milyen idegörlő is tud lenni folyamatosan ugyanazokat a köröket futni a fejünkben, miközben a megoldás cseppet sem látszik közeledni. 

Érdemes tudatában lenned, hogy ameddig az időd nagy részében arra a problémádra fókuszálsz, amit már régóta nem tudsz megoldani, az életed többi területe elmegy melletted.

Talán Neked is ismerős a helyzet, amikor valaki újra és újra ugyanazzal a problémával keresett meg Téged, de teljesen nyilvánvalóan látszott, hogy a kinyilvánított elkeseredettségén és tehetetlenségén túl semmilyen tényleges gyakorlati lépést nem tett azért, hogy változtasson a helyzetén.

A megrekedt élethelyzetek megoldásában az a személyes tapasztalatom, és a Vendégeimet is erre szoktam bátorítani, hogy ideje teljesen újrarendezni a gondolataikat, legfőképp azok fókuszát!

Igyekszem mindig gyakorlatias lenni, nem hiszek a fejbéli okoskodások és filozófiai eszmefutattások életminőség javító hatásában. Kizárólag az elhatározásban, és az azt követő aktív cselekvésben tettekben hiszek. 

Ha neked is van egy gumicsontod, amit már szívesen otthagynál végre, akkor ezeket a lépéseket javaslom, hogy megtedd és az eredmény nem marad el! 

  1. Éleszd fel magadban az égető vágyat arra vonatkozóan, hogy igenis változtatni akarsz az életeden. 
  2. Ezután nagyon tudatosan keress a magad számára motiváló és inspiráló kis és közepes célokat az életed különböző területein vagy tűzz ki egy nagyobb célt (de ne olyan nagyot, aminek az elérésében magad sem hiszel – most még!) Ne add fel könnyen, addig keress, ameddig nem találsz! 
  3. Ha megvan, a figyelmedet nagyon tudatosan a terveidre és céljaidra összpontosítsd ahelyett, hogy a kedvenc gumicsontodon rágódnál továbbra is!
  4. Ha úgy érzed, kérj támogatást! Ne feledd, csakis az számít, hogy előrébb mozdulj, támogatást kérni pedig teljesen normális és emberi dolog!

Ebben az a nagyszerű, hogy miközben szépen lekerül a fókuszod a problémádról és az életed elkezd egyensúlyba kerülni, a korábban megoldhatatlannak tűnő problémád a mindent beterítő méretéhez képest el kezd zsugorodni. Így már könnyebb lesz rá megoldást találni, sőt, az is előfordul, hogy miközben Te az egyéb inspiráló céljaidra koncentrálsz, a problémád magától meg is oldódik.

Tudom, hogy egy ilyen fókusz áthelyezési folyamathoz nagy összeszedettség és koncentráció szükséges, mert a korábbi gondolati szokásminták egy ideig még nagy visszahúzó erővel bírnak. De Te már elszántad magad, hogy változtatsz, tehát ne hagyd magad visszacsúszni!

Hidd el, nagyon sokat jelent ilyenkor, ha van melletted valaki, aki segít megtartani a fókuszodat az új irányokon.

Ha szeretnéd, hogy segítsek Neked, keress meg bátran, találkozzunk, beszélgessünk! Én ezért vagyok itt és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy Te sikeresen változtass. Asztrológusként a képletedben rejlő információkkal segítek abban, hogy a változásod a veledszületett erősségeid és képességeid mentén a legkönnyebben haladjon, mentorként pedig abban segítelek, hogy a fókuszod a kitűzött céljaidon maradjon és a legjobbat hozd ki önmagadból.