fbpx

Asztrológiai elemzés

Néha hoz az élet olyan eseményeket, amikor igazán szeretnéd, ha végre valaki elmagyarázná, hogy mi történik éppen veled, vagy miért és hogyan is kerültél te most ebbe a helyzetbe? Vagy lehet, hogy éppen olyan döntési helyzet előtt állsz, ahol jól jönne egy magasabb rálátás a dolgaidra?

Bármi is az aktuális élethelyzeted, a horoszkópod most is a segítségedre siet! Mivel az asztrológiai képleted a Te személyes útmutatód a saját életedhez, a kérdéseidre a válasz is kikövetkeztethető belőle.

Ha megértjük, hogy mi miért történik az életünkben, akkor már hatalmas lépést tettünk a megoldás felé.

Mikor érdemes a kínai asztrológiához fordulnod iránymutatásért?

Tudom, hogy ez sokak fejében motoszkáló kérdés, és a rengeteg zavaros információk között nehéz is lehet tisztán látni. Ezért összegyűjtöttem az eddigi saját tapasztalataimat.

 • Ha szeretnéd látni a ‘nagyobb képet’ az életedre vonatkozóan. Az asztrológia segítségével belelátsz olyan információkba is, amelyekbe (tapasztalataim szerint) egyik önfeltáró vagy önsimereti módszer sem tud bepillantást nyújtani
 • Ha önismereti úton jársz, fejlődni akarsz és szeretnél a lehető legtöbbet megtudni és megérteni önmagadról
 • Ha szeretnéd az életedet harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban, az életed áramlásával összhangban élni
 • Ha szeretnéd a benned rejlő képességeket kibontakoztatni
 • Számodra fontos döntések meghozatala előtt, amikor szintén szükséges lenne a ‘nagyobb képet’ látni

Mivel nagyon sok a félreértés az asztrológia tudománya körül, ezért mindenképpen fontos, hogy tisztázzuk, mit ’tud’ a módszer és mit ’nem tud’?

Mit ‘tud’ megmondani rólad a kínai asztrológia?

 • A születési képletedben látszanak a markánsan megnyilvánuló, uralkodó személyiségvonásaid és jellegzetes viselkedés mintáid. Ezek közül sokkal már tisztában vagy, azonban lehetnek olyanok is, amelyekre nem voltál eddig tudatos és ez így hatalmas felismerésekhez vezethed az életedet tekintve
 • Kiolvasható a képletedből, hogy melyek azok a képességeid, tehetségeid, adottságaid, amelyeket az életedben könnyedén, úgymond erőfeszítés nélkül hasznosítani tudsz. Látszanak azok is, amelyek szintén elérhetőek a számodra, azonban kisebb-nagyobb emberi igyekezettel kell azokat kibontakoztatnod magadon belül. Ehhez pedig a kínai rendszer megmutatja a lehetséges eszközöket.
 • Megmutatja, melyek azok a ’kódolt’ kihívások és nehézségek, amelyek jó eséllyel rendszeres visszatérő vendégek az életedben. Természetesen ezek könnyebb megéléséhez is vannak eszközök a 4 pilléres sorsfejtés eszköztárában.
 • A képletedet az aktuális jelenkori időszakokkal összeolvasva útmutatást ad arra vonatkozóan, hogy a külvilágban érvényesülő energiák hogyan hatnak a te személyes energiarendszeredre és milyen tapasztalásokra számíthatsz ennek hatására.
 • A 4 pilléres sorsfejtés minden esetben lehetséges megoldási javaslatokat is ad. Az elemzés mellett a konzultációkon azt is átbeszéljük, hogyan tudsz egy időszakra jól felkészülni, egy fennálló nehézségen túllendülni, illetve, hogy hogyan tudod az életedet az uralkodó energiákkal összhangban élni.

Mit nem tud megmondani rólad a kínai asztrológia?

 • Az asztrológia nem jóslás! A lehetőségeket, az irányokat és a tendenciákat mutatja, de nem tudja megmondani a pontosan a jövődet, hiszen az életedet szabad akaratodból éled és szabadon hozol döntéseket.
 • Az asztrológiai képleted nem mutatja meg, hogy milyen tudatossági szinten éled az életedet. Ahhoz viszont ad iránymutatásokat, hogy mit tegyél ahhoz, hogy magasabb tudatossági szintre lépj. Általánosságban elmondható, hogy minél kevésbé vagy tudatos, annál nehezebben veszed az életed kihívásait, minél tudatosabban élsz, annál könnyebben.
 • Nem tudja a halálunk időpontját. Ez nem a rendszer hiányossága, hanem a természetéből fakadó sajátossága. Amikor az asztrológiáról és az energiák tanáról beszélünk, akkor a mi halandó testi létünknél egy sokkal nagyobb időtávot felölelő rendszerről van szó, ami a mi testi életünktől függetlenül is működik. Számunkra arra szolgál ez a tudás, hogy a testben eltöltött időnket minél optimálisabban tudjuk megélni, de nem mi vagyunk a rendszer középpontja. Ha úgy tetszik, mi csupán a rendszer megértéséből származó tudás kedvezményezettjei vagyunk.
 • Nem tudja megmondani azt sem, hogy bármely életesemény pontosan mikor következik be az életedben. A bekövetkezéshez vezető együttállásokat és a legnagyobb valószínűségű lehetséges időszakokat jelöli, de hogy te az adott pillanatban majd hogyan döntesz, az csakis rajtad múlik.
 • A te horoszkópod és a te képleted rólad szól. Nem tudja megmondani, hogy egy másik ember mit csinál, hogyan viselkedik. Azt lehet ugyan előrejelezni, hogy 2 ember találkozásának hatására milyen energia-áramlások zajlanak a két ember között és ez várhatóan milyen típusú helyzeteket, megéléseket okozhat, de a döntések feletti szabad akarat mindig ott van mindenki számára.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd a kínai asztrológia bölcsességéhez fordulni, akkor jelezd bátran nekem és keresünk időpontot a konzultációra.

A vendégeim mondták:

Anita nagyon profin, erős empátiával és magas szakmai tudással segített végig a megértési folyamaton. Az ő értő irányítása mellett értettem meg bizonyos okokat az életemben jelenlévő helyzetek mögött. Ezáltal nagy segítséget kaptam ahhoz, hogy letisztítsam az életemben még jelen lévő sallangokat, és teljes valómmal beleálljak a küldetésembe.

Szilvi Coach 2020.03.15.

Kedves Anita! Köszönöm, hogy az asztrológia segítségével bemutattad, hogy mennyire meg van írva a sorsunk, ami elől ha nem megfelelően cselekszünk – pl.: nem állunk ki magunkért – akkor nem tudunk elmenekülni. Ha fáj, ha nem fáj. Nekem személy szerint konkrétan az elemzésed nagyon sokat segített a szerelmi bánatom feldolgozásában, a volt párkapcsolatomban lévő hibák felismerésében, illetve a saját magam önismeretében is. Mégegyszer csak is köszönni tudom Neked az elemzést!

Laci Ügyintéző 2020.03.03.

Mindig is érdekelt az asztrológia, de sosem találtam hiteles forrást. Az interneten található írások inkább légből kapottak voltak számomra, mintsem irányt mutatnának. Anita olyan komplex képet és pontos leírást tudott adni, amire csak az lett volna képes, akivel együtt nőttem fel. Nem tudtam mire számítsak az első találkozás alkalmával, de ahelyett, hogy az unalmas dolgokkal untatott volna, érdekesen és érthetően adta át azt a komplex tudást amivel láthatóan rendelkezik. Köszönöm.

Bálint Menedzser 2020.02.28.

Köszönöm szépen az elemzést, nagyon sokat fog nekem segíteni, úgy érzem! 🙂

Attila Szoftverfejlesztő 2020.02.17.

error: