Eljött a Te időd, hogy láthatóvá válj?

ELŐSZÓ 😉

Ezt a posztot kérlek, ne a gondolkozó elméddel, hanem a Te olvasd el. Csak engedd be, ne pedig gondolkodj róla. Bármilyen reakció megjelenik benned, csak figyeld meg, legyél Tudatos rá, de igyekezz nem reagálni rá.

KÉSZEN ÁLLSZ? 😀

Amikor elérkezik az idő, tudni fogod, hogy ki akarsz lépni a ‘láthatatlanságból’ és meg akarod mutatni a világnak magadat. Úgy, ahogyan vagy. Azt, aki Te vagy.

Ebben a folyamatban lépésről ledobod a felvett jelmezeidet, szerepeidet, elengeded azt, hogy milyennek kellene lenned és egyre szabadabban éled meg azt, aki vagy.

Ekkor már nem gondolkozol azon, hogy melyik részed nem tökéletes, melyik területeket akarod az életedből rejtegetni. Érted, hogy az élet maga a változás és már nem akarod pillanatképenként rögzíteni és megítélni azt.

Rájössz, hogy minden úgy tökéletes, ahogyan van.

És azt is megérted, hogy rengeteg dolog van nálad – tapasztalatok, egyedi nézőpontok, gondolatok, tehetség, képesség, amelyek egyedi és sajátos kombinációja csakis Benned van meg.

Ettől vagy egyedi.

Felismered, hogy rengeteget tudsz adni a világnak csak a puszta létezéseddel – mindenféle erőlködés nélkül.

Hogy az emberek kíváncsiak arra, aki Te vagy, mert csakis Te látod úgy a világot, ahogyan látod.

Ám a világ ezeket soha nem veheti el vagy kaphatja meg tőled erővel – neked kell önként megnyílnod és megmutatnod.

Eljön a pillanat, amikor már nem vagy annyira egoista, hogy megfoszd a világot magadtól, hanem önként és nyitottan megosztod másokkal azt, amit csakis Te tudsz adni a világnak.

Nem kell óriási dolgokat alkotnod, ha nem érzel rá inspirációt.

Sokszor egy gondolat, egy nézőpont, egy ötlet – egy egész életet meg tud változtatni.

Fogadd el a saját értékességedet és amikor készen állsz rá, mutasd meg a világnak azt, aki vagy! Csak az első lépéseket kell egyedül és bátran megtenned és amint megjelensz, rengetegen kapcsolódnak majd hozzád.

UTÓSZÓ ❤️

Ha tiszta figyelemmel olvastad el, pontosan tudod, hogy ez igaz.

Mert ezt érzed legbelül, amióta az „eszedet tudod”.

Semmi másra nem vágysz, csak hogy valóban önmagad lehess, akár kimondod magadnak, akár nem.

És nem egóból vágysz erre – bár az egód ezt az érzést is kisajátította magának és sajátos eszköztárával törekszik a megvalósítására -, hanem azért, mert ez a természetes állapotod.

Ezért vagy itt.

Amennyiben úgy érzed, hogy eljött a Te időd is, hogy láthatóvá válj, szívesen segítek neked is! Több infót ITT találsz róla!