Hosszú évekig kerestem azt a módszert, amivel megértem az életem alakulásának eseményeit és a kiváltó okait, és tudtam, hogy ha megértem az okokat, akkor már könnyen fogom tudni újra és újra előidézni azokat az eseményeket, amelyek megtörténésére vágytam.

20 éves korom óta megállás nélkül bújtam az önismereti könyveket és kerestem azokat az eszközöket, amelyektől az életem olyanná válik, amilyennek szerettem volna, hogy legyen. Biztos voltam benne, hogy létezik erre módszer, még akkor is, ha a környezetemben senkit nem ismertem, aki tudta volna, hogy mindez hogyan valósítható meg.

Sok éven át kerestem és próbáltam különböző “tuti” módszereket, de nekem egyik sem vált be igazán. Részleges sikerélményeim voltak ugyan, de valahogyan újra és újra azt vettem észre, hogy tovább kell mennem, tovább kell keresnem.

Több év, több tucat tanfolyam és kurzus, milliós nagyságrendben mérhető költségek – az eredmények viszont továbbra is lehangolóak voltak. Az életem kellemetlen epizódjai ugyanúgy megismétlődtek újra és újra, a vágyott dolgok pedig mintha egyre távolabb sodródtak volna tőlem életem horizontján.

Rengetegszer álltam a teljes kilátástalanság határán és elmondhatatlanul kétségbe voltam esve. A sok kudarcnak tűnő év alatt, amíg a kedvezőtlen események újra és újra ismétlődtek az életemben, bármilyen elszántan próbálkoztam bármivel is, én egyre kimerültebb és elkeseredett lettem.

Talán sok ember ezen a ponton rántja meg a vállát és adja fel. Kijelenti, hogy “ilyen az élet” vagy hogy “neki ez a sors jutott”, majd lemondóan eltengeti földi éveit.

Nálam ez az opció egyszerűen nem létezett. A sok kudarc ellenére végig ott volt bennem egy erős és határozott érzés, amelyik arra bíztatott, hogy ne adjam fel, mert meg fogom találni, amit keresek. 💪

Végül hátatfordítottam az összes eszköznek, technikának és módszernek, amelyeket korábban tanultam, gyakoroltam és amelyektől “sorsom jobbra fordulását” vártam és minden figyelmemmel önmagam felé fordultam.

Elkezdtem figyelni. Nagyon. Mindenre. Ám ezúttal egy egészen új fajta figyelemmel. És ezt végre a sok kudarcba fulladt önismereti út és életminőség javító technikák sokasága után végre a helyes iránynak éreztem. Éreztem, hogy ennek hatására valami egészen új tapasztalás jelenik meg bennem, amit én úgy nevezek, hogy elkezdtem öntudatra ébredni. 😀

Ezzel együtt azt is felismertem, hogy ahová a belső iránytűm végig vezetett engem, az annak a felismerése volt, hogy tökéletesen szabad vagyok. 😀

Ez meg is hozta az összes eredményt, amire vártam. Az életem elkezdett végre változni abba az irányba, amelyikbe szerettem volna, és még annál is jobba! ❤️

Merre mész tovább?

👉 Elolvasod, mit értek az alatt, hogy tökéletesen szabad vagyok

👉 Elolvasod, hogyan tapasztalom meg az öntudatom felébredését

👉 A legnagyobb akadályok, amikkel találkozom az utamon