12 tipp, hogy a 2020. áprilisából Te is a legtöbbet hozhasd ki

A 2020-as évet uraló letisztító, elvágó, megszűntető energiák már szépen teszik a dolgukat és hatásukra sokan az otthonainkba „kényszerültünk”. Ez talán az egyik legszembetűnőbb eredménye eddig a 2020. olykor kíméletlennek, hidegnek, ridegnek tűnő elválasztó energiáinak. És bár ez elsőre riasztónak tűnhet, valójában rendkívül áldásos és számtalan lehetőséget magában hordozó folyamat megélői vagyunk.

Az el- és leválasztó hatás az életünk bármelyik területén megjelenhet, ahol olyan dolgok vannak, amelyek valójában már nem életképesek vagy nem szolgálnak bennünket – legyenek ezek akár belső gondolati, szokás vagy viselkedés minták, akár külső körülményekként megjelenő kapcsolatok, tevékenységek, élethelyzetek.

Hogy ezt ki hogyan éli meg, az már természetesen egyénenként eltérő. Ha szeretnéd a teljes előrejelzést elolvasni a hónapra vonatkozóan, azt ITT meg tudod tenni.

Fontos tudnod, hogy a sikeres életvezetés művészete valójában abban rejlik, hogy mennyire tudunk összhangban mozdulni, összhangban változni a bennünket körülvevő energiákkal.

Íme néhány hasznos tipp, hogy bármit is hoz számodra az április, Te összhangban cselekedj az uralkodó energiaviszonyokkal!

 1. Áprilisban egymás támogatása, az összefogás kiemelt szerephez jut nem csak szűk, hanem a tágabb emberi kapcsolatok szintjén is, ahol az összetartozás alapja a közös problémára való megoldáskeresés. Nézz szét te is a tágabb környezetedben – az online tér erre tökéletes lehetőségeket nyújt – biztosan hamar találsz olyan csoportokat és közösségeket, akik között otthonosan érzed magad és ahol Te is segíteni tudsz másoknak vagy épp ők tudnak Téged támogatni valamiben.
 2. Itt az ideje egy hatalmas takarításnak és lomtalanításnak! Legyen szó akár a kertről, az otthonodról, az irodádról, az irataidról, a gyerek játékairól vagy a ruhák átválogatásáról, ez nagyban segít összhangba kerülni az uralkodó letisztító energiákkal. Lomtalaníts, dobj ki vagy adományozz el mindent, ami már nem kell! Teremts helyet az újnak!
 3. Kezdj tisztítókúrába testi, gondolati és lelki szinten egyaránt.
 4. A meditáció és a légzőgyakorlatok szintén segítik az időszak jó megélését. Igyekezz minél többet a friss levegőn lenni, vagy legalább rendszeresen szellőztetni a lakásban.
 5. Ha az aktuális élethelyzetedet alakító körülményeket nem is tudod befolyásolni, a dolgokhoz való hozzáállásodat igen! Arra figyelj, ami előrevisz, ne arra, ami megrekeszt! Azzal foglalkozz, amire az aktuális helyzetben ráhatásod van, amit kezelni tudsz!
 6. Legyél nyitott az újra! Legyél kész kutatni az új lehetőségek után, szükség szerint tanulj új dolgokat!
 7. Határozz meg célokat rövid, közép és hosszútávokra és kezdj el munkálkodni rajtuk!
 8. Igyekezz az élethelyzeteidet objektíven, érzelemmentesen megfigyelni, az uralkodó energiák ezt most nagyban támogatják. Bízz az ösztöneidben, akkor és azt cselekedd, amit azok súgnak! Legyél türelmes, és figyeld, mikor bukkan fel a megfelelő alkalom vagy lehetőség a következő lépésre! Az időzítésnek fontos szerepe van.
 9. Bízz az Élet áramlásában. Tudd, hogy Te is az egész része vagy, ami gondoskodik rólad! A változás fejlődésre, alkalmazkodásra késztet. Bízz az érdemességedben és rátermettségedben! Ne hagyd, hogy elragadjanak a félelem vagy kétségbeesés hullámai!
 10. Ebben az időszakban hajlamos lehetsz a túlzó maximalizmusra, ezért figyelj rá, hogy az elvárásaid legyenek reálisak, akár magadról, akár másokról van szó!
 11. Kövesd a saját igazságodat! Nem baj, ha mások nem értik meg a Te utadat, nem is kell. Ez a Te utad, az övék pedig a sajátjuk. Minden embernek saját útja van, ami csakis az övé és akkor él kiteljesedett életet, ha azt be is járja.
 12. A hónap energiái olyan dolgokat is elvehetnek tőled, amihez nagyon ragaszkodtál volna, előfordulhat, hogy csalódsz és ez fájdalmas lehet. Ilyenkor ne menekülj a magányba! Fordulj azok felé az emberek felé, akik tiszta szívvel és őszintén nyitottak feléd. Az ő társaságukban hamar rájössz majd, hogy nincs okod a csüggedésre.

Ha nem is sikerül mindent megcsinálnod, már egy-egy lépés is hozzásegít, hogy az Élet aktuális áramlataival együtt mozdulj! Ne feledd, a kiegyensúlyozott élet azon múlik, mennyire tudsz összhangban élni a világ változásaival.

Ha úgy érzed, hogy személyreszabott tippekre és tanácsokra van szükséged, akkor nézd át a weboldalamon, milyen megoldásaim vannak és ha találsz közöttük olyat, amit szeretnél igénybe venni, akkor keress meg, szívesen segítek!